
NAŠE ENERGIJSKO NAJUČINKOVITEJŠE PARNE PEČICE
Pri parnih pečicah AEG EcoLine gre za naše najbolj energijsko učinkovite modele. Vsi modeli so opremljeni s funkcijo pare, ki omogoča kuhanje pri nizkih temperaturah in prihrani do 20%* energije. Opremljena s funkcijo parnega čiščenja v primerjavi s pirolitičnim čiščenjem porabi do 95 %** manj energije.

NOVI NAČIN KUHANJA
Seznanite se z novim načinom kuhanja z našo parno pečico. Z uporabo pare v postopku kuhanja lahko ustvarite bolj zdrave in okusne obroke kot kdaj prej.

Najboljši v asortimanu

Rastite onkraj svojih kulinaričnih meja
Naučite se novih tehnik in eksperimentirajte z novimi sestavinami. AEG ponuja izbor pečic, ki vam omogočajo kuhanje z vročim zrakom, paro, sous vide ali kombinacijo vročega zraka in pare. Vsaka vrsta jedi postane okusnejša in bolj hranljiva.

Profesionalni rezultati vsak dan
Brezstresno in uspešno kuhanje vsakokrat zahvaljujoč programom za pomoč pri kuhanju, senzorju za hrano za spremljanje priprave in funkciji Steamify®, ki poenostavi kuhanje s parnimi pečicami.

Uživajte v zdravem kuhanju
AEG pečice ohranjajo čistost sestavin za največji okus, teksturo, barve in zadrževanje hranil. S kuhanjem s paro lahko kuhate z manj soli in maščob, hkrati pa ohranite minerale in do 90 % vitamina C v vaši jedi.

9000 PROASSIST S FUNKCIJO STEAMPRO.
Srednje pečen zrezek, dušena zelenjava ali riba? Ne glede na recept zagotavlja pečica 9000 ProAssist s funkcijo SteamPro popolne rezultate s pritiskom na gumb. Le uporabite funkcijo Steamify® in pečica bo izbrala pravo stopnjo pare za vašo jed.

7000 MEALASSIST S TEHNOLOGIJO STEAMCRISP®
Pečica 7000 MealAssist s tehnologijo SteamCrisp® za izboljšanje okusov združuje paro in običajno vročino, za uporabo preprost zaslon pa vas pripelje do popolnih rezultatov.

Novosti
Pregled značilnosti parne pečice

STEAMPRO S TEHNIKO SOUS VIDE

STEAMPRO

STEAMCRISP

STEAMBAKE
***Na podlagi zunanjih primerjalnih testov ravni vitamina C surovega in v pari kuhanega brokolija. Test je bil izveden na podlagi meritve askorbinske kisline (vitamina C) v živilu z metodo HPLC/UV-vidno.