Čebulna juha iz vrečke
Čebulna juha iz vrečke
Nova različica klasike - priprava juhe z neprimerljivo toplino in globino.
Sestavine
400 g čebule, 500 ml telečje jušne osnove, 1 žlica rdeče paprike v prahu, 15 zelenih poprovih zrn, 1 lovorjev list, 5 listkov žafrana, 1 žlička soli, ščepec mletega muškatnega oreščka, 1 vejica timijana
Metoda
Zadošča za 4 osebe
1 Čebule olupite, prepolovite in narežite na 2 mm debele rezine. Vse sestavine zmešajte skupaj in vakuumsko zaprite v vrečki Sous Vide.
2 Vrečko dajte na 3. polico na program SousVide in kuhajte 75 minut pri 95 °C.
Serviranje Postrezite v vročih skodelicah in na vrh dodajte rezino popečenega kruha z malo naribanega sira. Francoski sir Comté bi bil popoln.
-
Gaspačo s tigrastimi kozicami, kuhanimi na pari
Ta hladna juha v španskem slogu je preprosto odlična.
-
Moules Marinières
Če želite jed, ki je videti odlično in se pripravi hitro in enostavno, potem ne morete zgrešiti s to francosko klasiko.
-
Spomladanski zavitki, kuhani na pari
Ti zdravi zavitki radi navdušijo množice in so zato idealni za zabave.