Čebulna juha iz vrečke

Čebulna juha iz vrečke

Čebulna juha iz vrečke

Nova različica klasike - priprava juhe z neprimerljivo toplino in globino. 

Sestavine

400 g čebule, 500 ml telečje jušne osnove, 1 žlica rdeče paprike v prahu, 15 zelenih poprovih zrn, 1 lovorjev list, 5 listkov žafrana, 1 žlička soli, ščepec mletega muškatnega oreščka, 1 vejica timijana

Metoda


Zadošča za 4 osebe

1 Čebule olupite, prepolovite in narežite na 2 mm debele rezine. Vse sestavine zmešajte skupaj in vakuumsko zaprite v vrečki Sous Vide. 

2 Vrečko dajte na 3. polico na program SousVide in kuhajte 75 minut pri 95 °C. 

Serviranje Postrezite v vročih skodelicah in na vrh dodajte rezino popečenega kruha z malo naribanega sira. Francoski sir Comté bi bil popoln. 

  • Gaspačo s tigrastimi kozicami, kuhanimi na pari

    Ta hladna juha v španskem slogu je preprosto odlična.

  • Moules Marinières

    Če želite jed, ki je videti odlično in se pripravi hitro in enostavno, potem ne morete zgrešiti s to francosko klasiko.  

  • Spomladanski zavitki, kuhani na pari

    Ti zdravi zavitki radi navdušijo množice in so zato idealni za zabave.