Pokrovače s koromačem

Pokrovače s koromačem

Pokrovače s koromačem

Izjemna in zelo hitra večerja z vrhunskim aromatičnim okusom..

Sestavine

500 g pokrovač (brez lupine), 1 žlička koromača, 1 žlica limoninega olja ali sadnega oljčnega olja, 1 neobdelana limona, sol Fleur de sel

Metoda


Zadošča za 4 osebe

1 Koromač fino zdrobite v možnarju. Limono operite in nastrgajte lupino.

2 Semena in lupinico zmešajte z oljem in vakuumsko zaprite skupaj s pokrovačami v vrečko SousVide. Pazite, da so pokrovače razporejena v enakomernem sloju, ena zraven druge.

3 PVrečko dajte na 3. polico na program SousVide in kuhajte 10 minut pri 60 °C.

Serviranje
Stisnite sok limone in ga skupaj z malo soli Fleur de sel dodajte na vrh kuhanih pokrovač.

  • Gaspačo s tigrastimi kozicami, kuhanimi na pari

    Ta hladna juha v španskem slogu je preprosto odlična.

  • Spomladanski zavitki, kuhani na pari

    Ti zdravi zavitki radi navdušijo množice in so zato idealni za zabave.

  • Čebulna juha iz vrečke

    Nova različica klasike - priprava juhe z neprimerljivo toplino in globino.