Kaj je sous-vide? Izraz sous-vide (izgovorjeno su-vid) pomeni »pod pritiskom« in z njim poimenujemo francosko tehniko kuhanja, ki vključuje preprost proces vakuumskega zaprtja sestavin v vrečko, ki jo nato položimo v vodno kopel.
Vaša pečica AEG SteamPro ta proces še olajša in vam omogoča, da to tehniko uporabite, ne da bi vam bilo treba položiti vakuumsko zaprte vrečke v vodno kopel. S pomočjo vaše pečice AEG SteamPro lahko vedno uporabite tehniko sous-vide in pripravite hrano do točno želene stopnje zapečenosti.
To lahko preprosto naredite tudi vi!
Kaj, če bi vam povedali, da lahko s pomočjo funkcije sous-vide vaše pečice AEG Steam Pro preprosto kuhate tako kot profesionalni kuharji?
Excusez moi!? Tako je! Le sledite naslednjim korakom in vaša pečica AEG SteamPro vam bo pomagala do profesionalnih rezultatov s pomočjo tehnike kuhanja sous-vide brez napora.
1. korak
Sestavine položite v plastično vrečko in jo vakuumsko zaprite.
2. korak
Hrano postavite v pečico AEG SteamPro.
3. korak
Izberite ikono za tehniko sous-vide »SV«.
4. korak
Izberite želeno temperaturo.
5. korak
Pritisnite »Start«.
6. korak
Uživajte!
Ne le da vam kuhanje s tehniko sous-vide zagotavlja neverjetno slastne jedi, ki ne izgubijo okusa ali sočnosti, ampak prav tako pomaga sestavinam ohraniti vsa hranila.
Naj vam vaša pečica AEG SteamPro pomaga do preprostega kuhanja s tehniko sous-vide in doslednih rezultatov vsakič, ko želite pripraviti okusno jed.